Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Verkoopsvoorwaarden

De facturen zijn betaalbaar binnen de 15 dagen na factuurdatum.

Bij niet betaling zal van rechtswege en zonder dat enige ingebrekestelling vereist is een intrest verschuldigd zijn van 1% per maand, te rekenen vanaf de vervaldatum. Bovendien zal het factuurbedrag verhoogd worden met 10% met een minimum van 25€.

Enth-o-vin kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Enth-o-vin behoudt zich bovendien het recht voor om prijzen te wijzigen voor nog te leveren, wanneer de aankoopprijs gestegen is door bijvoorbeeld de overschakeling naar een nieuwe jaargang. De klant wordt uiteraard op voorhand verwittigd en kan de bestelling annuleren.

Bij eventuele geschillen is enkel de rechtbank van Antwerpen bevoegd.

Leveringsvoorwaarden

Gratis afhalen bij Enth-o-vin, kan altijd na afspraak op zo goed als alle dagen.

Voor levering op uw adres is de minimum bestelling 6 flessen en een bestelwaarde van minimum 180€ BTW incl en dit binnen een straal van maximum 25 km.

Voor leveringen die niet aan deze voorwaarden voldoen, kunnen we de mogelijkheden bespreken. Gelieve contact op te nemen

Momenteel zijn leveringen buiten België niet mogelijk.