Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Verkoopsvoorwaarden

De facturen zijn betaalbaar binnen de 15 dagen na factuurdatum.

Bij niet betaling zal van rechtswege en zonder dat enige ingebrekestelling vereist is een intrest verschuldigd zijn van 1% per maand, te rekenen vanaf de vervaldatum. Bovendien zal het factuurbedrag verhoogd worden met 10% met een minimum van 25€.

Enth-o-vin kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Enth-o-vin behoudt zich bovendien het recht voor om prijzen te wijzigen voor nog te leveren, wanneer de aankoopprijs gestegen is door bijvoorbeeld de overschakeling naar een nieuwe jaargang. De klant wordt uiteraard op voorhand verwittigd en kan de bestelling annuleren.

Bij eventuele geschillen is enkel de rechtbank van Antwerpen bevoegd.

Leveringsvoorwaarden

Gratis afhalen bij Enth-o-vin, kan altijd na afspraak op zo goed als alle dagen.

Voor levering op uw adres is de minimum bestelling 6 flessen en een bestelwaarde van minimum 100€ BTW incl.

    • Tot 300€ is de leveringskost 9,95€ BTW incl. Vanaf 301€ is de leveringskost gratis.
    • Afhankelijk van ligging, afstand tov mijn  adres en grootte van bestelling kom ik persoonlijk leveren of wordt de levering uitgevoerd via DPD-Sending Wines. Ik zal u sowieso eerst contacteren.
    • Leveringen via DPD-Sending Wines worden gedaan in speciale dozen en dus niet in de originele verpakking.

Momenteel zijn leveringen buiten België niet mogelijk.